Archiv 2016

Personální změny ve skupině MVV Energie CZ - v představenstvu Teplárny Liberec a TERMIZO je Petr Heincl, novým jednatelem IROMEZ je Pavel Rychetský4. 10. 2016Novým členem představenstva Teplárny Liberec, a.s. a současně také místopředsedou představenstva společnosti TERMIZO a.s. se s účinností od 1. října 2016 stal Petr Heincl. V obou společnostech bude řídit resort technika a provoz. K témuž datu byl ve společnosti IROMEZ s.r.o. do funkce jednatele zvolen Ing. Pavel Rychetský, který společnost povede spolu se stávající jednatelkou Mgr. Ing. Hanou Zíkovou. MVV Energie CZ a.s.
Ve vedení ENERGIE Holding je nově Petr Boukal1. 8. 2016Skupinu MVV Energie CZ posílil Ing. Petr Boukal, který je od 1. srpna 2016 novým členem představenstva ENERGIE Holding a.s. Společnost, jež zásobuje teplem třináct tisíc domácností v Litoměřicích, Lounech a Mimoni, tak povede spolu se stávajícím předsedou představenstva Ing. Pavlem Jonášem. Petr Boukal bude zodpovídat za technické řízení a provoz. Jeho cílem bude pokračovat v modernizaci a ekologizaci provozů pod heslem Zodpovědná energie, která představuje pro celou skupinu MVV Energie CZ výrobu vždy s ohledem na budoucí generace. MVV Energie CZ a.s.
V roce 2015 uspořili zákazníci MVV Energie CZ díky EPC projektům desítky milionů korun6. 6. 2016Společnost MVV Energie CZ a.s. dokázala svým klientům pomocí energeticky úsporných projektů se zaručenou úsporou, tzv. metodou EPC, v loňském roce ušetřit přes 24,5 milionů korun bez DPH. MVV Energie CZ a.s.
Sokolí rodinka vyvedla na komíně TERMO Děčín tři mláďata. Sledovat je můžete v přímém přenosu.20. 5. 2016Komín geotermální teplárny TERMO Děčín pomáhá při záchraně sokola stěhovavého. V roce 2014 umístila společnost na třetí ochoz komínu teplárny na Benešovské ulici ve výšce 120 metrů speciální budku vhodnou pro zahnízdění sokola stěhovavého. Nyní zde sokolí pár vyvedl tři mláďata, která může veřejnost sledovat díky unikátnímu umístění kamery přímo na komíně v přímém přenosu na webových stránkách www.termo.mvv.cz. MVV Energie CZ a.s.
Personální změny ve skupině MVV Energie CZ - v představenstvu TERMO Děčín je nově Jan Sulík, vedení ENERGIE Holding doplní Jan Petránek 4. 4. 2016Svoji činnost ve skupině MVV Energie CZ ukončil Ing. Petr Šimoník, který dosud působil ve vedení společností TERMO Děčín a ENERGIE Holding. Funkci předsedy představenstva obou společností bude nyní zastávat Ing. Pavel Jonáš. Do funkce místopředsedy představenstva TERMO Děčín byl nově zvolen Ing. Jan Sulík. Vedení ENERGIE Holding dočasně doplní Ing. Jan Petránek. MVV Energie CZ a.s.
Tiskové zprávy