Archiv 2017

Ve vedení Teplárny Liberec je nově Vladimir Kravjansky30. 10. 2017Novým místopředsedou představenstva Teplárny Liberec se stává pan Vladimir Kravjansky, v jehož kompetenci bude celkové řízení, ekonomika a obchod. Naváže tak na činnost Jaroslava Pantůčka, který své působení ve skupině MVV končí. MVV Energie CZ a.s.
Nové logo MVV zdůrazňuje zaměření na inovativní řešení a službu zákazníkům18. 10. 2017Energetická skupina MVV Energie CZ se od října prezentuje novým vizuálním stylem. Je založen na prostorových barevných vlnách, vyjadřujících energii a zdůrazňujících rozmanitost portfolia skupiny. MVV Energie CZ a.s.
Strategii MVV nově řídí Tomáš Mičánek31. 7. 2017Novým ředitelem úseku Strategie a rozvoj je od 1. července 2017 Tomáš Mičánek. Na pozici tak střídá Janu Hrabětovou. Svou činnost zaměří zejména na tvorbu a řízení strategie skupiny MVV Energie CZ včetně zajištění akvizic. MVV Energie CZ a.s.
Sokolí rodinka vyvedla na komíně TERMO Děčín opět tři mláďata. Sledovat je můžete v přímém přenosu.19. 5. 2017Komín geotermální teplárny TERMO Děčín pomáhá při záchraně sokola stěhovavého. V roce 2014 umístila společnost na třetí ochoz komínu teplárny na Benešovské ulici ve výšce 120 metrů speciální budku vhodnou pro zahnízdění sokola stěhovavého. Letos zde sokolí pár opět vyvedl tři mláďata, která může veřejnost sledovat díky unikátnímu umístění kamery rovnou na komíně v přímém přenosu na webových stránkách www.ted.mvv.cz. MVV Energie CZ a.s.
ENERGII Holding a TERMO Děčín povede Libor Štěpán18. 4. 2017Novým předsedou představenstva společností ENERGIE Holding a.s. a TERMO Děčín a.s. se stává Libor Štěpán, který bude mít v obou společnostech na starosti celkové a finanční řízení, strategii a obchod. Naváže tak na činnost Pavla Jonáše, který své působení ve skupině MVV Energie CZ končí. MVV Energie CZ a.s.
Personální změny ve skupině MVV Energie CZ3. 1. 2017V představenstvu společností ČESKOLIPSKÁ TEPLÁRENSKÁ a.s. a Českolipské teplo a.s. je nově Ing. Jaroslav Pantůček, v jehož kompetenci bude celkové řízení, strategie, obchod a finanční řízení. Novým jednatelem CTZ s.r.o. a současně členem představenstva Zásobování teplem Vsetín a.s. se stal Ing. Kamil Ondra s odpovědností za provoz a technické řízení. MVV Energie CZ a.s.
Tiskové zprávy