Archiv 2018

OSBD Česká Lípa vstupuje do ČESKOLIPSKÉ TEPLÁRENSKÉ. Spolu s Městem se tak bude podílet na stabilizaci a rozvoji moderní a ekologické výroby tepla27. 9. 2018Největší odběratel tepla od ČESKOLIPSKÉ TEPLÁRENSKÉ, Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa, se dnes stalo jejím dalším akcionářem. OSBD se tak od dnešního dne podílí na rozvoji této ekologické soustavy zásobování tepelnou energií spolu s oběma dalšími akcionáři – MVV Energie CZ, která v teplárně vlastní většinový podíl prostřednictvím společnosti Českolipské teplo, a Městem Česká Lípa. MVV Energie CZ a.s.
Ve vedení ENERGIE Holding je Libor Hrnčiřík1. 8. 2018Skupinu MVV Energie CZ posílil Bc. Libor Hrnčiřík, který je od 1. srpna 2018 novým místopředsedou představenstva ENERGIE Holding a.s. MVV Energie CZ a.s.
Finance v MVV nově povede Jaroslav Pantůček19. 7. 2018Novým členem představenstva MVV Energie CZ a.s. se od 19. července 2018 stává Ing. Jaroslav Pantůček, v jehož kompetenci bude řízení financí a informačních technologií ve skupině.
MVV Energie CZ a.s.
Jörg Lüdorf se stává novým předsedou představenstva MVV Energie CZ. Jiří Koptík a Libor Žížala ze skupiny odcházejí29. 5. 2018Jörg Lüdorf (56) byl k dnešnímu dni jmenován předsedou představenstva české energetické skupiny MVV. Jörg Lüdorf se přes 20 let věnoval řízení mezinárodních společností a čerpal zkušenosti v oblasti energetiky, facility managementu, služeb a pojištění. Působil ve vedení společností v Německu i v zahraničí, mj. v zemích východní Evropy. MVV Energie CZ a.s.
ČESKOLIPSKOU TEPLÁRENSKOU vede Radomír Ondra3. 1. 2018Od 1. ledna 2018 je novým předsedou představenstva společností ČESKOLIPSKÁ TEPLÁRENSKÁ a Českolipské teplo Ing. Radomír Ondra, který i nadále zůstává ve vedení společnosti e.services s.r.o. MVV Energie CZ a.s.
Tiskové zprávy