Archiv 2014

Jiří Koptík jmenován předsedou představenstva společnosti MVV Energie CZ24. 10. 2014Jiří Koptík (39), zkušený manažer na českém energetickém trhu, byl s účinností od 1. listopadu jmenován novým předsedou představenstva české podskupiny energetické společnosti MVV Energie se sídlem v Mannheimu. Jak sdělila v pátek společnost v Mannheimu a v Praze. Koptík se tak ujímá funkce po Václavu Hrachovi, který na jaře opustil společnost na vlastní žádost. Společně s Liborem Žížalou, stávajícím členem výkonného představenstva, Koptík doplní vedení společnosti. MVV Energie CZ a.s.
MVV Energie CZ realizuje projekt EPC, který městu Holice ušetří celkově 29 milionů korun7. 10. 2014Posledního září tohoto roku byla v Holicích dokončena a městu předána dvacetimilionová investice do modernizace energetických zařízení v majetku města. Jedná se o úsporná opatření tzv. projektu EPC, kdy MVV Energie CZ a.s., dodavatel projektu, městu úspory garantuje. Investice městský rozpočet tedy nezatíží, město ji bude splácet příštích deset let z dosažených úspor. MVV Energie CZ a.s.
Novou jednatelkou IROMEZ s.r.o. je Hana Zíková9. 7. 2014Skupina MVV Energie CZ má novou posilu – s účinností od 1. července 2014 byla rozhodnutím jediného společníka do funkce jednatele IROMEZ s.r.o. zvolena Mgr. Ing. Hana Zíková. Vedle Ing. Zdeňka Hippmanna se tak stala druhým jednatelem společnosti, kde je zodpovědná za vedení resortu Finance a účetnictví. MVV Energie CZ a.s.
MVV.CZ v novém designu20. 5. 2014Společnost MVV Energie CZ a.s. představila novou podobu své internetové prezentace, která již tři týdny běží na stávající doméně www.mvv.cz. Nový web přináší kromě zcela přepracovaného vzhledu zejména přehlednější a intuitivnější strukturu. MVV Energie CZ a.s.
Personální změny ve skupině MVV Energie CZ - představenstvo ENERGIE Holding a TERMO Děčín posílí Ing. Pavel Jonáš24. 2. 2014Do skupiny MVV Energie CZ nastupuje Ing. Pavel Jonáš, který bude s účinností od 1. března zastávat funkci místopředsedy představenstva ve společnostech ENERGIE Holding a.s. a TERMO Děčín a.s. Ve společnosti TERMO Děčín tak současně ve funkci nahradí Ing. Jitku Holčákovou, MBA, která bude nadále působit v představenstvu Teplárny Liberec, a.s. a ČESKOLIPSKÉ TEPLÁRENSKÉ a.s. MVV Energie CZ a.s.
Jitka Kafková a Libor Žížala jsou novými členy představenstva koncernu MVV Energie CZ7. 2. 2014Ing. Jitka Kafková, MBA (36) a Ing. Libor Žížala (39) byli dne 15. ledna 2014 jmenováni novými členy představenstva společnosti MVV Energie CZ a.s. na základě rozhodnutí jediného akcionáře. Ke jmenování došlo poté, co z představenstva na vlastní žádost odešel Ing. Václav Hrach, Ph.D. MVV Energie CZ a.s.
Změna ve vedení společnosti MVV Energie CZ17. 1. 2014Václav Hrach odchází ze společnosti MVV Energie CZ, Jitka Kafková a Libor Žížala převezmou dočasně vedení podniku. MVV Energie CZ a.s.
Personální změny ve skupině MVV Energie CZ - novým členem představenstva v Teplárně Liberec, a.s. je Ing. Jitka Holčáková, MBA15. 1. 2014Ze skupiny MVV Energie CZ odchází Ing. Tomáš Balcar, který již nebude nadále působit v představenstvu společností Teplárna Liberec, a.s. a ENERGIE Holding a.s. Do funkce místopředsedy představenstva Teplárny Liberec byla nově jmenována Ing. Jitka Holčáková, MBA. Představenstvo ENERGIE Holding zůstává dočasně jednočlenné. MVV Energie CZ a.s.
Tiskové zprávy